Skip to main
Vi har sat dit sprog til dansk og valutaen til Euro. Vælg en anden mulighed her.
Tidløse metalprodukter
Fremstillet i Holland
14 dages returret
Levering inden for 3 uger
Bedroom

Et kig ind i soveværelset i et hjem fra 1930'erne

Hos Sentimo får vi jævnligt lov til at kigge indenfor i de smukkeste huse. Det er luksus! Naturligvis får vi en masse inspiration her og ser, hvordan alle anvender deres egen stil. I dag får vi lov til at kigge ind i Martines soveværelse. Hun bor i et smukt renoveret hus fra 1930'erne i Arnhem. Vi har stillet hende fem spørgsmål om hendes indretning og de valg, hun har truffet med hensyn til radiatorbeklædningen.

 

Hvilke krav synes du, at det ideelle soveværelse skal opfylde?

For mig skal et soveværelse være en oase af ro. Det forsøgte jeg at skabe ved at bruge så mange naturlige toner i rummet som muligt. Ved at arbejde med de samme farvetoner gør du rummet roligt, men samtidig ikke kedeligt. Du kan altid vælge at bruge noget tilbehør med farve.

Hvordan vil du beskrive din valgte stil i soveværelset?

Denne stil er en kombination af moderne elementer og designergenstande fra forskellige epoker. Jeg kan godt lide at lege med forskellige stilarter. Det gør din indretning unik og sikrer også, at du kan bruge mange ting i meget lang tid! Mange af de førende ting går aldrig af mode.

Kan du fortælle noget om brugen af farver og materialer?

Ved at bruge forskellige materialer og teksturer skaber man et dynamisk miljø. Selvom jeg bruger naturlige og lyse farver i mit tilfælde, er det overordnede look stadig ikke kedeligt. Teksturer fuldender et rum!

Hvilket look har du valgt til radiatorbeklædningen i soveværelset?

I soveværelset valgte jeg at lade radiatorbeklædningen smelte ind i rummet. Jeg valgte farven RAL 9010 og versionen Solid. Fordi rørene og knoppen falder bag gardinerne, kan man ikke rigtig se noget af radiatoren. Hele vores hus har farven RAL 9010 på væggen, så jeg kunne nemt bestemme farven. For alligevel at kunne sammenligne kiggede jeg på nogle farveprøver, men RAL 9010 var det bedste valg for mig.

Kunne du tænke dig at ændre noget ved dit soveværelse i fremtiden, eller synes du, det er perfekt, som det er?

Jeg er faktisk ret tilfreds med soveværelset. Jeg tror, at det grundlæggende altid vil være det samme, men jeg kan godt lide at lege med tilbehør i huset. Det tilbehør, jeg jævnligt skifter ud, er stearinlys, planter, plakater eller fotos i rammer. Men jeg har også for nylig givet en af lamperne en makeover ved at give den en ny lampeskærm! Så smid ikke ting væk for hurtigt, for du kan give dem et nyt liv med en minimal indsats!

 

Farveprøver

Ved du allerede, hvilken farve radiatorbeklædning du vil vælge?

Bestil hurtigt og nemt nogle farveprøver, så du kan sammenligne derhjemme!

Gå ikke glip af noget, tilmeld dig Sentimo nyhedsbrevet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, produktlanceringer og kampagner.